PURE PASSION LEADS TO GREAT RESULTS

Compleet van idee tot uitwerking

Pure passie voor het eventvak en vraag uit de markt leidde medio jaren ’90 van de vorige eeuw tot de oprichting van FON Events. Inmiddels zijn we twee decennia en vele honderden spraakmakende events in binnen- en buitenland verder. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, altijd meedenken en geen concessies aan kwaliteit. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk om zo optimaal mogelijk in te spelen op uw wensen. Deze aanpak heeft geresulteerd in duurzame contacten met veel relaties.

Zakelijk en particulier
FON Events organiseert events in allerlei soorten en maten. Van privéfeesten tot events voor bedrijven, instellingen en organisaties. Een chique tuinfeest, een relatiebijeenkomst, een congres of een meerdaagse incentive in binnen- en buitenland; FON Events is een garantie voor een geslaagde bijeenkomst!

Maatwerk
Als onafhankelijk eventbedrijf kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen, voorkeuren en doelstellingen. Voor elk project kunnen we een team van specialisten inzetten, dat het beste past bij het project. Indien nodig, huren we externe expertise in. FON Events kan snel schakelen, doordat we al jarenlang samenwerken met een reeks betrouwbare partners op het gebied van food, entertainment, techniek, creatieve concepten, marketing/communicatie en andere specialismen. Een intiem diner bij u thuis, een ingetogen presentatie in een theater of een extravagant personeelsfeest; voor elke bijeenkomst bedenken we een concept op maat, dat aan uw doelstallingen beantwoordt en dat uw verwachtingen overtreft.

Totaal en onderdelen
U kunt de organisatie van een event, inclusief voorbereiding, concept en uitvoering, met een gerust hart uitbesteden aan FON Events. Wij regelen alles voor u tot in de kleinste details. Dankzij onze uitstekende contacten met uiteenlopende leveranciers, kunnen wij een totaalproduct leveren en u geheel ontzorgen. Bij ons krijgt u te maken met één aanspreekpunt. Dat betekent korte lijnen, een optimale communicatie, permanente kwaliteitsbewaking en een gunstige prijsstelling. Want FON Events maakt het u graag gemakkelijk. Wellicht organiseert u uw evenement voor een deel zelf en zoekt u advies en ondersteuning van een professionele eventpartner. Ook dan staan we met hetzelfde enthousiasme en beleving voor u klaar!

Groot en klein budget
Voor FON Events is elke opdrachtgever even belangrijk. Mede dankzij onze grote creativiteit kunnen wij voor elk budget een passende invulling aan uw evenement geven. Het enige waar we geen concessie aan doen is: kwaliteit!

FON EVENTS: PERSOONLIJKE AANDACHT, KORTE LIJNEN EN KWALITEIT

CONTACT