fe-ev

Een event is live communicatie; het is de plek waar mens en merk elkaar ontmoeten. Talloze details bepalen of die ontmoeting het gewenste effect oplevert: product, locatie, catering, entertainment, styling, techniek, …. Als regisseur van dit proces slaagt FON Events er in om al deze onderdelen samen te smeden tot een event met maximale impact. Vanwege de expertise in de ontwikkeling en realisatie van live ontmoetingen is FON Events voor veel bedrijven het verlengstuk.

MEETINGS EN PRESENTATIES

Wij hebben oog voor elk detail

FON Events heeft ervaring in de organisatie van alle soorten meetings: kick off meetings, relatiebijeenkomsten, de presentatie van de jaarcijfers of dealerbijeenkomsten. Om welk type event het ook gaat; FON Events bedenkt en organiseert in samenwerking met u effectieve concepten om uw relaties in contact te brengen met u en met elkaar. Wij hebben oog voor elk detail. Zodat u met een gerust hart gast kunt zijn op uw eigen event.

Productpresentaties
De lancering van een nieuw product luistert heel nauw. Geen detail mag aan het toeval worden overgelaten. Neem daarom geen risico. Vertrouw op de jarenlange ervaring en de grote creativiteit van FON Events.

BEURZEN EN CONGRESSEN

Beurzen en congressen groeien steeds meer naar elkaar toe. Congressen worden ondersteund door exposities van sponsors. Beurzen worden verrijkt met kennissessies. Met beide typen events heeft FON Events veel ervaring. U kunt de invulling en de realisatie van uw congres of beurs(deelname) met een gerust hart in onze handen leggen. 

Incentives
Meerdere dagen met de doelgroep doorbrengen in een bijzondere omgeving zonder ruis, biedt de beste kansen om uw merk of boodschap effectief te communiceren.

Wij verzorgen in overleg met u een totaalconcept, dat staat als een huis.

FON EVENTS MAAKT VAN ELKE ONTMOETING EEN GESLAAGD EVENEMENT

MEER INFO

BEDRIJFS- EN PERSONEELSFEESTEN

Opent u een nieuw bedrijfspand; is er een jubileum in aantocht? Wilt u uw medewerkers informeren, belonen of motiveren? Geen middel is zo krachtig als de live ontmoeting. Leg uw bedrijfs- of personeelsfeest in onze handen en wij verrassen uw medewerkers en relaties met een gevoel van ‘Wow!’

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Wilt u uw medewerkers bedanken, een nieuw product lanceren of uw relaties inspireren met een verrassende bijeenkomst? FON Events helpt u graag met advies en uitvoering.

WEET U AL WAT U WILT?

Heeft u uw evenement in grote lijnen al in gedachten en zoekt u professionele ondersteuning door een eventpartner? Vraag dan hier een offerte aan!

MAIL ONS