fe-ms

Er komt veel kijken bij de organisatie van een congres, vergadering, training of special event. FON Events staat u graag terzijde met advies en uitvoering. Vertrouw op onze jarenlange ervaring in de organisatie van meetings en onze kennis van de meest uiteenlopende hotels, vergader- en eventlocaties. FON Events regelt alles tot in de puntjes, zodat u ontspannen zaken kunt doen.

OVERNACHTINGEN IN BINNEN- EN BUITENLAND

Tijdens meerdaagse evenementen is een goede nachtrust essentieel

Tijdens meerdaagse evenementen is een goede nachtrust essentieel. FON Events werkt daarvoor samen met veel aansprekende (business)hotels in binnen- en buitenland. Van hoog gekwalificeerde hotels in wereldsteden tot inspirerende hotels, ver van de snelweg. De hotels kenmerken zich door een hoge kwaliteit,

gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Zoekt u bijvoorbeeld een mooi boutique hotel of een design hotel? FON Events kent de markt en beschikt over de juiste contacten met gerenommeerde hotels.

Dat bespaart u tijd en geld en is een garantie voor de beste oplossing.

PARTNERS IN BINNEN- EN BUITENLAND

De wereld houdt niet op bij de landsgrenzen

De wereld houdt niet op bij de landsgrenzen. FON Events heeft een wijdvertakt netwerk in binnen- en buitenland. Laat u door ons adviseren over elk aspect van de organisatie van een event; dan krijgt u het beste resultaat.Of het nu gaat om een (board)meeting, congres, vergadering, training, een special event, een sociaal avondprogramma, een ludiek feest of een verassend uitstapje; voor elke bijenkomst werken wij samen met professionele en betrouwbare partners, die de lokale markt van binnenuit kennen.

Vervoer
Ook voor het vervoer van uw gasten op wielen, per spoor of in de lucht werken we samen met professionele dienstverleners.

PRETTIG EN ZORGELOOS ZAKENDOEN MET FON EVENTS

MEER INFO

INSPIRATIE EN ONTSPANNING

FON Events borrelt van de ideeën

Om uw gasten tijdens meetings scherp te houden, is het belangrijk hen te inspireren en momenten van ontspanning in te bouwen. Bijvoorbeeld door vergaderingen of actieve meetings af te wisselen met vermaak en door avondprogramma’s in te plannen tijdens meetings en special events. FON Events borrelt van de ideeën om de beleving en het rendement van uw zakelijke bijeenkomst te verhogen. Een mogelijkheid is om samen met uw collega’s een hotel te runnen en uw relaties als gast te ontvangen! Zo kunt u uw relaties laten ervaren dat service bij u hoog in het vaandel staat.

Benieuwd naar andere originele en ludieke ideeën? Bel FON Events!

INCENTIVES

Incentives zijn de parels van live communicatie

Incentives zijn de parels in de live communicatie. Meerdere dagen met de doelgroep doorbrengen in een bijzondere omgeving zonder ruis, biedt u de beste kansen om uw merk of boodschap effectief te communiceren. FON Events helpt u graag  op weg met aansprekende programma’s op de mooiste bestemmingen.

Hoe kunnen wij u helpen?
Zoekt u inspirerende hotels of vergader- en eventlocaties voor uw meeting? Laat u adviseren door FON Events. Wij kennen zowel de nieuwste, modernste locaties als de nauwelijks ontdekte pareltjes op locatiegebied. Onze kennis en ervaringen met locaties delen we graag met u.

WEET U AL WAT U WILT?

Organiseert u (een onderdeel van) een zakelijke bijeenkomst en zoekt u professionele ondersteuning door een eventpartner? Vraag hier een offerte aan. Vertel ons uw wensen en we doen een passend voorstel!

MAIL ONS