fe-ca

Voor FON Events is catering meer dan het verzorgen van eten en drinken. Het belangrijkste bij het culinaire concept is … beleving! Ons uitgangspunt is dat catering de beleving van het evenement versterkt en onderstreept. Passende catering, die matcht met uw bedrijf, product of dienst. Eten en drinken dient de smaakpapillen te verwennen. Maar bij FON Events doet het meer: het prikkelt álle zintuigen, dankzij een smaakvolle presentatie, verse geuren en mooie kleuren! Ook spelen we met het culinaire concept in op het doel van de bijeenkomst. Heeft u bijvoorbeeld een vergadering? Dan houden we uw gasten fris en scherp via brainfood: energierijke hapjes en drankjes, die de concentratie ondersteunen.

PUUR EN AUTHENTIEK

Lekker, gezond en duurzaam

FON Events streeft naar verse en streekgebonden producten. Lekker, gezond en duurzaam. Wij hebben korte lijnen naar een groot aantal specialisten uit alle culinaire windstreken.
Deze ambachtelijke koks staan garant voor de authentieke bereiding van elk gerecht.

De presentatie van de gerechten heeft altijd een verzorgde uitstraling, of het nu gaat om streetfood of een high end diner. Voorbereid in onze keukens, afgewerkt op de locatie van het event. Verser kan haast niet. De kunst van koken is de combinatie met vakmanschap en slim denken.

Dat smaakt naar meer…

CULINAIR ENTERTAINMENT

Eventcatering is fun en functioneel. Wilt u dat uw gasten in beweging zijn en dat ze zelf mogen kiezen wat ze eten en drinken? Met plezier laten we uw gasten een culinaire wereldreis maken langs verschillende eilandjes, waar specialisten voor het oog van de gasten uitleg geven over de herkomst van de producten en de bereiding van de gerechten. Zin in verse smoothies of koffie van de lekkerste bonen? Vanuit foodtrucks schotelen onze culinaire specialisten uw gasten producten van topkwaliteit aan, die met liefde en vakmanschap zijn bereid. Dat geldt ook voor de professionele bartenders, die met glazen en flessen jongleren bij het samenstellen van de lekkerste cocktails. Wenst u het verhaal achter uw merk te communiceren? Dan zetten we mobiel culinair entertainment in, dat uw boodschap ondersteunt.

Eventcatering is fun en functioneel.

FON EVENTS SERVEERT DE SMAAK VAN SUCCES

MEER INFO

ZORGELOOS ZELF GENIETEN

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring met evenementen en horecagelegenheden. Ze zijn vakbekwaam, enthousiast en gastgericht. Ze hebben maar één doel: uw gasten een aangename tijd bezorgen. Ze zijn niet alleen úw visitekaartje, maar ook óns visitekaartje! Dankzij onze flexibele organisatie kunnen we het aantal medewerkers opschalen tot elke omvang.

Eén aanspreekpunt
Eén aanspreekpunt zorgt dat alle onderdelen van het evenement naadloos op elkaar zijn afgestemd. Dat scheelt u geregel met diverse leveranciers. En dat zorgt er voor dat niet alleen uw gasten, maar ook u zélf zorgeloos kunt genieten.

INRICHTING & STYLING

De juiste inrichting en passende styling ondersteunen de gewenste beleving van het evenement. FON Events levert daarom full service catering. We verzorgen met veel plezier de totaalorganisatie van uw bijeenkomst. Dat omvat exclusieve locaties of tenten, entertainment, inrichting en styling van de locatie, inclusief meubilair, servies, glaswerk, keukenbenodigdheden, buffetmaterialen, koel- en tapapparatuur en decoraties. Uiteraard regelen we ook audiovisuele middelen, sanitair, water- en stroomvoorzieningen, vergunningen, et cetera.

Hoe kunnen wij u helpen?
Bent u op zoek naar de beste invulling van de catering tijdens uw evenement?
Twijfelt u tussen een buffet met finger food of een walking dinner? Heeft u vragen over de logistiek van de catering? Advies of ondersteuning nodig? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

WEET U AL WAT U WILT?

Organiseert u een (onderdeel van een) evenement, en zoekt u advies en ondersteuning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

MAIL ONS