fe-ct

Entertainment is een onmisbaar onderdeel van elk geslaagd event. Entertainment bepaalt de sfeer, breekt het ijs en brengt structuur aan. Entertainment kan ook een goed middel zijn om een boodschap te communiceren, interactie op gang te brengen, een merk te activeren of verbindingen te maken. Kortom: entertainment kan waarde toevoegen aan een evenement. De keuze van de juiste entertainmentvorm is dan ook van cruciaal belang voor het welslagen van een evenement.

WIJ ZIJN EEN ONAFHANKELIJK ARTIESTEN- EN ENTERTAINMENTBUREAU

Complete oplossingen voor iedere gelegenheid

Door onze uitgebreide ervaring en goede contacten kunt u elke vorm van entertainment bij ons boeken. Van een hippe DJ tot een interessante openingsact. Van een topzanger tot een goede coverband. Snel, gemakkelijk en voor elk budget. Ook kunnen wij u adviseren om de entertainmentvorm te kiezen die het beste aansluit bij de doelstelling van uw evenement.

Bel of mail ons om uw wensen kenbaar te maken. In overleg bespreken we, wat voor soort entertainment het beste bij uw feest of evenement zou passen zodat iedereen terug kan kijken op een geslaagd event.

LET’S TALK ABOUT ENTERTAINMENT

Hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen

Ons gevarieerde aanbod van entertainment bestaat uit artiesten, bands, DJ’s & drive-in shows, kids entertainment, diverse acts, et cetera.
De juiste verrassende artiesten op de juiste plaats? Ontroering, persoonlijk of juist over de top? Samen met u zoeken wij naar de beste manier om een doelgroep in beweging te brengen, te raken en te entertainen.

Kunt u het gewenste entertainment niet vinden? Laat het ons weten; wij boeken het entertainment alsnog voor u of we zorgen voor een passend alternatief.

FON EVENTS: THUIS IN ELKE VORM VAN ENTERTAINMENT!

MEER INFO

PASSEND ENTERTAINMENT DAT AANSLUIT BIJ UW WENSEN

Een overzicht van enkele mogelijkheden

Artiesten Zangers, Zangeressen, Zanggroepen, Popgroepen
Bands & Musici Solo – Duo – Trio’s, Bands & Orkesten, Piano Shows, Akoestische muziek & Looporkesten
Kids Entertainment Kinderacts, Kindershows
DJ’s & Roadshows DJ’s, Drive-In Shows, Roadshows
Personality’s Presentatoren, Sprekers, Dagvoorzitters, Cabaretiers, Meet & Greet, TV Koks
Acts & Entertainment Animatie, Avondvullend, Cabaret & Comedy, Culinair & Catering, Karikaturisten & Sneltekenaars, Magic & Illusie, Specials, Workshops, Look-a-likes

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Zoekt u ondersteuning bij de keuze van een artiest, een band, een DJ of ander entertainment? FON Events adviseert en helpt u graag.

WEET U AL WAT U WILT?

Heeft u het entertainment in grote lijnen al in gedachten? Bel vrijblijvend met FON Events en we helpen u graag verder. Of vraag hier een offerte aan.

MAIL ONS